Help, Support and Suggestions

added videos not appearing
Dark Ninja at 1:09PM, May 25, 2010
(online)
posts: 69
joined: 12-16-2009
every time I try to add a video, the title and description come up but it never bring up the actual video. I copy and paste the url from the top of the page, but there's just no video. is there something else I need to do?
our morality is what restrains the beast inside each of us
last edited on July 14, 2011 12:07PM
skoolmunkee at 12:32AM, May 26, 2010
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
A few ideas:

1. It may have had something to do with the image bug we experienced briefly, which affects any edits or changes people try to make. It might be worth trying again now.

2. Only the first video in your list will have the preview, the others will only show the title/description.

3. When users upload a video to youtube, they can mark whether they want the video to be embeddable or not. If they've marked the video as not embedabble, then you won't be able to embed it in a page. You'll only be able to get the title and descriptive info, and you'll have to click a link which takes you to the youtube page to view it. (I'm guessing this one is the most likely for your case.)
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:43PM
Dark Ninja at 9:39AM, May 26, 2010
(online)
posts: 69
joined: 12-16-2009
Is there any way to tell if it's embedded or not, without having to actually try it?
our morality is what restrains the beast inside each of us
last edited on July 14, 2011 12:07PM
skoolmunkee at 12:17AM, May 28, 2010
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
I'm not sure, but I think there might be something on the youtube page which will say “this user does not allow embedding”?
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:43PM

Forgot Password
©2011 WOWIO, Inc. All Rights Reserved