Help, Support and Suggestions

Can't get additional files uploaded
EHJones at 9:39AM, June 10, 2007
(offline)
posts: 55
joined: 5-15-2007
OK, I'm trying to upload a banner for my sig, and I can't get it to go right. I go to edit my comic, click on files, click on Add Files, click on Browse and select the file I want to upload, and then click Send Files. It comes up and shows the file as being there and uploaded, and gives me the http path to it. But when I click on the link to the image, it comes up “Sorry, couldn't find the page or file you requested!” and when I browse back to the “files” page, it's no longer listed as being there. This happens with any file I try to upload this way. At least, any JPG… haven't tried any other formats. Any ideas or suggestions as to why this is happening?

last edited on July 14, 2011 12:19PM
ozoneocean at 4:46PM, June 10, 2007
(online)
posts: 24,938
joined: 1-2-2006
Try again now. It may have been a sever error at the time.
 
last edited on July 14, 2011 2:27PM
EHJones at 5:33PM, June 10, 2007
(offline)
posts: 55
joined: 5-15-2007
Nope, still doing it. I've been trying or a few days now, and it's still giving me problems every time I try it.

last edited on July 14, 2011 12:19PM
EHJones at 9:44PM, June 16, 2007
(offline)
posts: 55
joined: 5-15-2007
So anybody have any help to offer on this? I am still completely unable to upload extra files, like for banner images and thumbnails. I don't know about comic pages, because we don't have any new ones to upload at this time. Anyone? Bueller?

last edited on July 14, 2011 12:19PM
ozoneocean at 10:22PM, June 16, 2007
(online)
posts: 24,938
joined: 1-2-2006
Have you tried using a different browser just in case?
If you still can't go it then you'll have to PQ volte because he's the only one who can help on a coding level.
 
last edited on July 14, 2011 2:27PM
EHJones at 10:37PM, June 16, 2007
(offline)
posts: 55
joined: 5-15-2007
OK, that's weird… I got it working by changing it to a PNG file. It still won't allow me to upload JPG or GIF files. Ah, well… whatever works.

last edited on July 14, 2011 12:19PM
ozoneocean at 10:54PM, June 16, 2007
(online)
posts: 24,938
joined: 1-2-2006
Well that's strange!
 
last edited on July 14, 2011 2:27PM
Maxine at 3:43PM, June 18, 2007
(offline)
posts: 2
joined: 5-14-2007
I'm having a similar problem with my comic. I uploaded the wrong image for one of the pages - the edit screen shows the correct page, but the comic itself still has the wrong image no matter how many times I delete history and reload or even try the page from another computer.

*EDIT* Ah, okay, it works now. Maybe I just needed to wait a little longer.
last edited on July 14, 2011 1:56PM

Forgot Password
©2011 WOWIO, Inc. All Rights Reserved