Help, Support and Suggestions

Comic Pages Not Uploading
KDog at 6:57PM, July 1, 2010
(online)
posts: 46
joined: 2-8-2008
I tried to post a new comic tonight and it won't upload. I just get a broken image. Is this a widespread problem? I know this happened months back.
last edited on July 14, 2011 1:14PM
ozoneocean at 8:10PM, July 1, 2010
(online)
posts: 24,997
joined: 1-2-2004
It currently happens every week. I'll report it as soon as I'm home. :(

I've tested it and you're right, it's currently not working. I did test it a few hours earlier and it was working fine, so this hasn't been going on long today.
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
Frostflowers at 4:03AM, July 2, 2010
(online)
posts: 689
joined: 10-8-2006
This is giving me a hard time too. Hope it's fixed soon. :)
The Continued Misadventures of Bonebird - a poor bird's quest for the ever-elusive and delicious apples.
last edited on July 14, 2011 12:31PM
KDog at 4:52AM, July 2, 2010
(online)
posts: 46
joined: 2-8-2008
Thanks, ocean.
last edited on July 14, 2011 1:14PM
ozoneocean at 5:24AM, July 2, 2010
(online)
posts: 24,997
joined: 1-2-2004
It's fixed!!!

Skoolmunlee was the one who ended up reporting it. She got to it before I got home so thank her :)
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
KDog at 10:33AM, July 2, 2010
(online)
posts: 46
joined: 2-8-2008
Thanks to both of you, then!

Any idea what keeps causing the problem? Gremlins?
last edited on July 14, 2011 1:14PM
skoolmunkee at 2:37AM, July 4, 2010
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
I think they're a bit mystified. It's just the image server filling up again, but each time they clear a lot of space and can't figure out why it fills up again so fast. They're nearly done with a ‘permanent solution’ but I think they're probably distracted with SDCC preparation lately.

IMO this kind of thing is one of the arguments in favor of image filesize caps :]
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:43PM
Doug7788 at 10:00AM, July 4, 2010
(offline)
posts: 2
joined: 7-14-2009
I just posted a new page for my comic strip and it wont show! It has that boxed X in red and when i right click and click on show image it does nothing. Please help!
last edited on July 14, 2011 12:13PM
ozoneocean at 10:24AM, July 4, 2010
(online)
posts: 24,997
joined: 1-2-2004
Reported
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
smbhax at 2:19AM, July 7, 2010
(online)
posts: 64
joined: 6-14-2009
And it's broken again.

(Unrelated comment: the new Flash-y uploader is a pain in the ass–doesn't remember titles you've entered before (in Firefox), and opens the file requester in a different folder than file uploaders on other sites.)
last edited on July 14, 2011 3:49PM
ozoneocean at 6:21AM, July 7, 2010
(online)
posts: 24,997
joined: 1-2-2004
Yep, reported.

When it works, you can try the one attached to this system instead:
http://www.drunkduck.com/account/
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
ozoneocean at 7:53AM, July 7, 2010
(online)
posts: 24,997
joined: 1-2-2004
Fixed. Try now!
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
tegerio at 1:32PM, July 7, 2010
(online)
posts: 15
joined: 12-1-2009
I too am having problems with new page-adder! I uploaded a weeks worth of pages all at once, a few days ago, and two things went wrong:
1 - At the time of uploading, pages showed up on my page list in random order, rather than the order they were supposed to appear according to the “live dates” so I had to spend an extra minute re-arranging them. Small inconvenience, so what?
2 - Today, the first one of those newly-uploaded pages is SUPPOSED to be live in Zandar's Saga. I can click “edit” on it, and everything is there (image, title, author's witty comment) and the Live Date is TODAY. But the page has not gone live. Yesterday's page is the last one as far as viewers can tell.

unhappy!!

(using Firefox & MS Vista)
It's-a me, Tegerio!
last edited on July 14, 2011 4:08PM
skoolmunkee at 1:31AM, July 8, 2010
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
OK guys, thanks for letting us know. that random-order thing sounds like a problem too. I've let their programmer know.
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:43PM
Abt_Nihil at 11:02AM, July 8, 2010
(offline)
posts: 1,238
joined: 8-7-2007
skoolmunkee
that random-order thing sounds like a problem too
This happened to me too, but I don't think the pages are ordered randomly. They're simply ordered in the sequence they were uploaded. If you upload several pages at once, some will upload faster than others, but this doesn't have anything to do with the set date of the page. However, the page uploaded last will appear on the top of your list, next will be the second-to-last etc.

So: Yup, it is a problem, but it isn't random :P
last edited on July 14, 2011 10:44AM
skoolmunkee at 3:02PM, July 8, 2010
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
That's odd, that never happened to me when I was preloading multiple pages at once. Then again that was a couple years ago. :[
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:43PM
gnume at 1:16AM, July 9, 2010
(online)
posts: 30
joined: 4-16-2006
thets a problem with the new uploader

got me in a tizzy few days ago trying to fix it
last edited on July 14, 2011 12:38PM
ozoneocean at 7:31AM, July 9, 2010
(online)
posts: 24,997
joined: 1-2-2004
So it's an Ooooooold bug then?
Well spotted Abt! :)

OK, the work-around for that is to upload one page at a time.- OR, wait until they all finish uploading and then reorganise them via the up/down arrows.
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
gnume at 5:09PM, July 9, 2010
(online)
posts: 30
joined: 4-16-2006
the old uploader didn't give this problem
last edited on July 14, 2011 12:38PM
smbhax at 5:39AM, July 10, 2010
(online)
posts: 64
joined: 6-14-2009
What time of the week is it? Time for the uploader to upload nothing but broken images.

I tried the linked old uploader, and that didn't even create a new page; it did…nothing? :|
last edited on July 14, 2011 3:49PM
hyperactive comics at 7:09AM, July 10, 2010
(online)
posts: 13
joined: 10-21-2006
smbhax
What time of the week is it? Time for the uploader to upload nothing but broken images.

I tried the linked old uploader, and that didn't even create a new page; it did…nothing? :|
Still broken! I have tried both ways but neither works!
last edited on July 14, 2011 12:53PM
ozoneocean at 9:07AM, July 10, 2010
(online)
posts: 24,997
joined: 1-2-2004
ugh. OK, that's the image bug. That is very bad and We'll report it ASAP.

But let's get this straight: it's completely unrelated to any problems with the uploader. It's an extremely annoying and painful issue, but a separate one.
The only place where they meet is keeping comics off the site :(

——-
Skool reported it and now it's fixed. :)
try again.
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
cazinn at 8:54PM, July 10, 2010
(offline)
posts: 2
joined: 6-1-2010
A FEW DAYS AGO IT WAS UPLOADING FINE BUT TODAY IT WONT PUT ME ON THE FIRST PAGE BUT
IT SAYS THAT MY PAGE IS UPLOADED.
last edited on July 14, 2011 11:37AM
ozoneocean at 11:59PM, July 10, 2010
(online)
posts: 24,997
joined: 1-2-2004
cazinn
A FEW DAYS AGO IT WAS UPLOADING FINE BUT TODAY IT WONT PUT ME ON THE FIRST PAGE BUT
IT SAYS THAT MY PAGE IS UPLOADED.
Please don't use all caps. It's bad web grammar. ;)

Just use the old uploader which is linked directly from the upload page, then it WILL come up on the front page.
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
cazinn at 4:10PM, July 11, 2010
(offline)
posts: 2
joined: 6-1-2010
it still the same as yesterday.
last edited on July 14, 2011 11:37AM
MetalLuigi at 7:04AM, July 13, 2010
(online)
posts: 121
joined: 5-16-2007
The uploader is currently giving me troubles. It seems that when I try to upload a page nothing happens. Is anyone else having this problem at the moment?
My two comics: Bob the Alien and Tom the Turkey
last edited on July 14, 2011 1:59PM
ozoneocean at 8:38AM, July 13, 2010
(online)
posts: 24,997
joined: 1-2-2004
It's not the uploader.
It's the image bug and I've just reported it
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
MetalLuigi at 10:10AM, July 13, 2010
(online)
posts: 121
joined: 5-16-2007
Oh, ok. Thanks :) Hopefully it'll be fixed soon, if it hasn't already.
My two comics: Bob the Alien and Tom the Turkey
last edited on July 14, 2011 1:59PM
I Am The 1337 Master at 7:44AM, July 14, 2010
(offline)
posts: 3,785
joined: 1-16-2009
Well as usual 1337 has to go and find something else that's going on.

When I add a page in the “old” version, in both old versions, it does not send the page in at all. When I send it in with the new uploader it shows our little friend the red x. And no matter how many times I re upload it it will not show.

Same with the files system not having the uploaded file appear.
I believe I complained about that just a little while ago.

I did get a page in today using the newest old uploader but it was a jpg and on a different comic. The new image is a png and will not go through.
last edited on July 14, 2011 12:54PM
skoolmunkee at 8:47AM, July 14, 2010
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
Yes, that's the image bug. Apparently there's a script set to clear space (either continuously or as it detects space is needed) and it can't keep up with the uploading, or something. So the bug keeps happening. If you're able to intermittently upload a a page or file it's because you've snagged a bit of space that's just been freed up.

We've reported it though, so hopefully it will get cleared up soon.
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:43PM

Forgot Password
©2011 WOWIO, Inc. All Rights Reserved