Help, Support and Suggestions

HELP ME! it keeps kicking me off!
Glarg at 10:10AM, March 18, 2007
(offline)
posts: 2,646
joined: 11-11-2006
Okay so I go on drunkduck like everyday right, no problem. im having no trouble logging in, IT JUST KEEPS KICKING ME OFF MY ACCOUNT EVERY TIME I CLICK ON ANOTHER LINK! Help please :(.

It wont even let me check my mail.


Now I have to use a proxy because everytime i click ANYTHING on this site it logs me off and asks me for my username and password, ASSISTANTS PLEASE!
last edited on July 14, 2011 12:37PM
Glarg at 10:14AM, March 18, 2007
(offline)
posts: 2,646
joined: 11-11-2006
Please? Help! its now doing that with the proxy!




….and also can you please unfreeze the Super Jesus account pweaaaase? ^-^
last edited on July 14, 2011 12:37PM
Glarg at 10:59AM, March 18, 2007
(offline)
posts: 2,646
joined: 11-11-2006
Okay now im getting pissed, when I use the proxy it keeps doing “Invalid username”.

It wont even let me on when I use AOL.

im forced to use Internet Explorer for Drunk duck, ITS FREAKING KILLING ME!!!!!!

Please, PLEASE help!

…..is this the right forum or does this need to be in Extermination station?
last edited on July 14, 2011 12:37PM
Glarg at 1:01PM, March 18, 2007
(offline)
posts: 2,646
joined: 11-11-2006
Uh yeah, problem is still persisting. Just emailed the technichal problems place about my problem and uh, still don't know why it keeps logging me off EVERY DAMN SECOUND.
last edited on July 14, 2011 12:37PM
SpANG at 3:09PM, March 18, 2007
(online)
posts: 3,105
joined: 1-1-2006
Try clearing your temp internet files and make sure your cookies are enabled.
“To a rational mind, nothing is inexplicable. Only unexplained.”
last edited on July 14, 2011 3:52PM
Glarg at 4:18PM, March 18, 2007
(offline)
posts: 2,646
joined: 11-11-2006
Did it, still doing the log off every secound.

Now it only works on Internet Explorer.
last edited on July 14, 2011 12:37PM
tweebus at 5:35PM, March 18, 2007
(offline)
posts: 23
joined: 1-14-2006
I've had no problem before either but I'm getting the same boot.
I'm on Internet Explorer until it's fixed.

At least you know it's not just you.
last edited on July 14, 2011 4:35PM
Locoma at 10:59PM, March 18, 2007
(online)
posts: 449
joined: 1-2-2006
Sometimes that happens when the site is being modified or something like that, it usually doesn't take more than half an hour. Maybe is that
last edited on July 14, 2011 1:38PM
skoolmunkee at 4:43AM, March 19, 2007
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
I'm not sure what to tell you, other than back up Locoma and say sometimes it does that when the site is being modified. If the temp/cookies thing doesn't work then I dunno what to tell you - it might be a server hardware thing, or something on your computer's end like a bit of adware. Is it still doing it?

Glarg
…and also can you please unfreeze the Super Jesus account pweaaaase? ^-^

Nope, you wanted thosed frozed so they stayin'. T_T
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:39PM

Forgot Password
©2011 WOWIO, Inc. All Rights Reserved