Help, Support and Suggestions

Template ADD code problem
ozoneocean at 6:14AM, Feb. 18, 2006
(online)
posts: 24,789
joined: 1-2-2006
I just noticed that the add code in my black and white templates is having a problem in Internet Explorer and not displaying!

Example here.
It's also not working in this modified version based on my template here.

But it works fine in erlier versions and mods of my template here, here, and here.

The only connection I can find is that the add code is set to go in a different place than the top of the screen in the templates where it's not working properly.

Add code that IE has a problem with (rendered):
<!– FASTCLICK.COM 468x60 Banner v1.4 for drunkduck.com –>
<script language="Javascript"><!–
var i=j=p=t=u=x=z=dc='';var id=f=0;var f=Math.floor(Math.random()*7777);
id=11415; dc=document;u='ht'+'tp://media.fastclick.net/w'; x='/get.media?t=n';
z=' width=468 height=60 border=0 ‘;t=z+’marginheight=0 marginwidth=';
i=u+x+'&sid='+id+'&m=1&tp=1&f=b&v=1.4&c='+f+'&r='+escape(dc.referrer);
u='<a hr'+'ef="'+u+'/click.here?sid='+id+'&m=1&c='+f+'" target="_blank">';
dc.writeln('<ifr'+'ame src="'+i+'&d=f"'+t+'0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0 scrolling=no>');
if(navigator.appName.indexOf('Mic')<=0){dc.writeln(u+'<img src="'+i+'&d=n"'+z+'></a>');}
dc.writeln('</iframe>'); // –></script><noscript>
<a href="http://media.fastclick.net/w/click.here?sid=11415&m=1&c=1" target="_blank">
<img src="http://media.fastclick.net/w/get.media?sid=11415&m=1&tp=1&d=s&c=1&f=b&v=1.4"
width=468 height=60 border=1></a></noscript>
<!– FASTCLICK.COM 468x60 Banner v1.4 for drunkduck.com –><!– FASTCLICK.COM POP-UNDER CODE v1.8 for drunkduck.com (12 hour) –>
<script language="javascript"><!–
var dc=document; var date_ob=new Date();
dc.cookie='h2=o; path=/;';var bust=date_ob.getSeconds();
if(dc.cookie.indexOf('e=llo') <= 0 && dc.cookie.indexOf('2=o') > 0){
dc.write('<scr'+'ipt language="javascript" src="http://media.fastclick.net');
dc.write('/w/pop.cgi?sid=11415&m=2&tp=2&v=1.8&c='+bust+'"></scr'+'ipt>');
date_ob.setTime(date_ob.getTime()+43200000);
dc.cookie='he=llo; path=/; expires='+ date_ob.toGMTString();} // –>
</script>
<!– FASTCLICK.COM POP-UNDER CODE v1.8 for drunkduck.com –>

Add code it doesn't have a problem with (rendered):

<!– FASTCLICK.COM 468x60 Banner v1.4 for drunkduck.com –>
<script language="Javascript"><!–
var i=j=p=t=u=x=z=dc='';var id=f=0;var f=Math.floor(Math.random()*7777);
id=11415; dc=document;u='ht'+'tp://media.fastclick.net/w'; x='/get.media?t=n';
z=' width=468 height=60 border=0 ‘;t=z+’marginheight=0 marginwidth=';
i=u+x+'&sid='+id+'&m=1&tp=1&f=b&v=1.4&c='+f+'&r='+escape(dc.referrer);
u='<a hr'+'ef="'+u+'/click.here?sid='+id+'&m=1&c='+f+'" target="_blank">';
dc.writeln('<ifr'+'ame src="'+i+'&d=f"'+t+'0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0 scrolling=no>');
if(navigator.appName.indexOf('Mic')<=0){dc.writeln(u+'<img src="'+i+'&d=n"'+z+'></a>');}
dc.writeln('</iframe>'); // –></script><noscript>
<a href="http://media.fastclick.net/w/click.here?sid=11415&m=1&c=1" target="_blank">
<img src="http://media.fastclick.net/w/get.media?sid=11415&m=1&tp=1&d=s&c=1&f=b&v=1.4"
width=468 height=60 border=1></a></noscript>
<!– FASTCLICK.COM 468x60 Banner v1.4 for drunkduck.com –><!– FASTCLICK.COM POP-UNDER CODE v1.8 for drunkduck.com (12 hour) –>
<script language="javascript"><!–
var dc=document; var date_ob=new Date();
dc.cookie='h2=o; path=/;';var bust=date_ob.getSeconds();
if(dc.cookie.indexOf('e=llo') <= 0 && dc.cookie.indexOf('2=o') > 0){
dc.write('<scr'+'ipt language="javascript" src="http://media.fastclick.net');
dc.write('/w/pop.cgi?sid=11415&m=2&tp=2&v=1.8&c='+bust+'"></scr'+'ipt>');
date_ob.setTime(date_ob.getTime()+43200000);
dc.cookie='he=llo; path=/; expires='+ date_ob.toGMTString();} // –>
</script>
<!– FASTCLICK.COM POP-UNDER CODE v1.8 for drunkduck.com –>

Seems exactly the same to me…. Like I said, it just seems to be the position on the template that's the only difference.
 
last edited on July 14, 2011 2:23PM
ozoneocean at 7:31AM, Feb. 18, 2006
(online)
posts: 24,789
joined: 1-2-2006
Yep! It's the positioning. I changed the position of the add to go at the top of the template and IE had no troubles or errors: here.

But all those pages with the add positioned to display anywhere other then the top of the page won't show it in IE. It's not a problem with the template html, but the banner display code.

That means there's quite a chunk of DD comics using templates and not displaying any add banners… In IE (which is what most people use)
 
last edited on July 14, 2011 2:23PM

Forgot Password
©2011 WOWIO, Inc. All Rights Reserved