Help, Support and Suggestions

Thumbnail Problem
RDraconis at 12:54PM, June 2, 2007
(online)
posts: 76
joined: 6-1-2007
I read the thing on how to load images, but I can't load thumbnails for comics.
I'm using a Mac OS 10.3.9 and tried it with Safari and Firefox. Safari- there was a ‘send’ button, but no browse button. Firefox- I can browse for the file but can't click the send button, it doesn't even acknowledge the button is anything but text.

Is this a setting problem or is there a browser that works for this?
last edited on July 14, 2011 3:01PM
RDraconis at 5:19PM, June 10, 2007
(online)
posts: 76
joined: 6-1-2007
Can anybody help with it?
last edited on July 14, 2011 3:01PM
ozoneocean at 5:45PM, June 10, 2007
(online)
posts: 24,789
joined: 1-2-2006
That's a perennial problem… But in Firefox you should be ok. You can either just move the cursor around to the edges of the button around the text and it will usually eventually turn into an arrow cursor in some spots. That's when you click it!
The other way I think is to click the text in the file path bar and use your Tab key to try and select it. (tabbing usually skips between all selectable objects)

 
last edited on July 14, 2011 2:27PM
SilverWordz at 8:05PM, June 10, 2007
(online)
posts: 239
joined: 5-28-2007
You can also just click in the text where the path is and hit enter. Hitting enter should active the send as well.

I had the same problem with the send button and that's how I eventually figured out how to get my images uploaded.
last edited on July 14, 2011 3:37PM
RDraconis at 8:38PM, June 10, 2007
(online)
posts: 76
joined: 6-1-2007
Thank you so much! It worked! ^^ Thank you! :D
last edited on July 14, 2011 3:01PM

Forgot Password
©2011 WOWIO, Inc. All Rights Reserved