Help, Support and Suggestions

Uploaded comics are not showing up
smbhax at 9:47PM, March 13, 2010
(online)
posts: 64
joined: 6-14-2009
None of the new comics in “This just in” are visible.

Two comics of mine that *were* visible before are now not visible after editing: the page is there, but the comic image itself is not loading up. Those two pages are

http://www.drunkduck.com/Supermassive_Black_Hole_A_Star/?p=679469

http://www.drunkduck.com/Supermassive_Black_Hole_A_Star/index.php?p=679548

in case you need examples, however this appears to be a site-wide problem for all new comic uploads.
last edited on July 14, 2011 3:49PM
smbhax at 10:17PM, March 13, 2010
(online)
posts: 64
joined: 6-14-2009
This appears to be intermittent. There was a period just now during which new comics were showing up all right, and I was able to edit one of my missing comics so that it showed up. I couldn't get the other one to show, though, and now that I've tried to re-edit the fixed one as an experiment, it has broken again. Also, the most recent “This just in” comic is broken, after a string of 30 or so that worked all right.
last edited on July 14, 2011 3:49PM
ozoneocean at 10:44PM, March 13, 2010
(online)
posts: 24,800
joined: 1-2-2006
Yeah, I had someone PQ me about a similar issue just a litle while ago… That bug sometimes happens and I'm not sure what causes it. the only cure usually is to delete the page and re-upload it. I think something goes wrong during the uploading process so that while you post all the new author comments, the comic image itself isn't there to load with the rest of the info when the page displays.
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
skoolmunkee at 1:14AM, March 14, 2010
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
I've gotten a number of PQs too, and there are a lot of forum topics that seem to be related to this. Whatever it is, it seems like a rather big problem. I've already emailed Platinum and the programmer, so hopefully it will be fixed soon…
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:43PM
smbhax at 5:02AM, March 14, 2010
(online)
posts: 64
joined: 6-14-2009
My money's on the hard drive having run out of space. ;)
last edited on July 14, 2011 3:49PM
osakilina at 8:49AM, March 14, 2010
(online)
posts: 69
joined: 10-22-2008
Last night, I tried uploading my update at least 5 times and the image never worked. When I saw that everyone else was having the same problem with their image not showing up, I realized it's a much bigger issue. :/

Here's hoping it's resolved soon!
last edited on July 14, 2011 2:22PM
skoolmunkee at 2:45PM, March 14, 2010
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
It seems to be working now, although I haven't heard from the programmer about it.
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:43PM
smbhax at 2:54PM, March 14, 2010
(online)
posts: 64
joined: 6-14-2009
Yep, huzzah! Your news post neatly summarizes the experience I have had with the problem and its apparent fix. :)
last edited on July 14, 2011 3:49PM
Splash Damage at 5:33PM, March 14, 2010
(online)
posts: 178
joined: 3-27-2009
not working for me. Our comic is still not showing up :-(
drunkduck.com/splash_damage
Updating Again.
last edited on July 14, 2011 3:54PM
ozoneocean at 7:56PM, March 14, 2010
(online)
posts: 24,800
joined: 1-2-2006

The problem WAS fixed after Skool sorted it out with the programmer over a few hours yesterday, but now it has broken down again currently. The programmer is in bed right now, so…? This will have wait a while. Sorry :(
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
magicalmisfits at 9:34PM, March 14, 2010
(online)
posts: 44
joined: 1-20-2006
arrgh!
last edited on July 14, 2011 1:50PM
magicalmisfits at 10:23AM, March 15, 2010
(online)
posts: 44
joined: 1-20-2006
It worked for me this morning after about 15 tries but it looks like alot of people are still in the weeds.
last edited on July 14, 2011 1:50PM
paddedfruits at 2:44PM, March 15, 2010
(offline)
posts: 3
joined: 2-6-2010
I have the same problems. Bummer. It's my first comic :(
last edited on July 14, 2011 2:38PM
ronin356 at 7:27PM, March 15, 2010
(offline)
posts: 49
joined: 1-7-2007
*hits head on keyboard in frustration*

I give up!! :(
Devaint Art:http://ronin356.deviantart.com/
Andys Nirvana store: http://www.cafepress.com/Andys_Nirvana
Check out my comic: Magenta the Witchgirl.
last edited on July 14, 2011 3:10PM
myangelsonw at 7:51PM, March 15, 2010
(online)
posts: 8
joined: 2-4-2010
Ah, I was told we have to wait a bit and it should be resolved….hopefully. I tried about 10 times to upload something when I finally came to my senses and stopped.
last edited on July 14, 2011 2:09PM
smbhax at 8:00PM, March 15, 2010
(online)
posts: 64
joined: 6-14-2009
I have found the problem: you let your programmer sleep.
last edited on July 14, 2011 3:49PM
Tim Wellman at 8:22PM, March 15, 2010
(online)
posts: 164
joined: 1-14-2007
Whatever the problem is, it seems database related. The links point to physical addresses instead of relative addresses for the pics. Instead of image files, the pic links are just url links.

Someone posted that if you keep trying it will eventually work… I've tried to update over 20 times, still no good. There's a special place in hell reserved for the person who posted that… with lots of goo and sharp pointy things.
last edited on July 14, 2011 4:30PM
skoolmunkee at 12:45AM, March 16, 2010
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
I'll pass on that url links thing to the programmer.

sorry guys, I don't think anyone knows quite what is going on here, or it would be fixed by now. :[
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:43PM
brightpath at 6:39PM, March 16, 2010
(offline)
posts: 7
joined: 6-3-2009
I'm having the same problem. I have been trying to upload seven new pages for the last two days. Well I guess I'll get back to work making more pages.
last edited on July 14, 2011 11:34AM
fukujinzuke at 9:21PM, March 16, 2010
(online)
posts: 271
joined: 9-3-2008
I'm also experiencing the page upload/update problem. The image of the comic page is not showing up.
last edited on July 14, 2011 12:32PM
SarahN at 10:13PM, March 16, 2010
(online)
posts: 1,581
joined: 1-1-2006
Did this start happening when Daylight Savings happened? =/
last edited on July 14, 2011 3:24PM
usedbooks at 10:18PM, March 16, 2010
(online)
posts: 2,601
joined: 2-24-2007
SarahN
Did this start happening when Daylight Savings happened? =/
Nope, it was on Saturday.
last edited on July 14, 2011 4:38PM
skoolmunkee at 2:43AM, March 17, 2010
(online)
posts: 7,058
joined: 1-2-2006
They've found the problem (the image server ran out of space and the host didn't tell them…. I think someone here in the forums called that one actually). It should be solved soon. :] I imagine as soon as they are able to free up space? Dunno the plan there.
  IT'S OLD BATMAN
last edited on July 14, 2011 3:43PM
fukujinzuke at 4:29AM, March 17, 2010
(online)
posts: 271
joined: 9-3-2008
Thanks for the info, skoolmunkee! Here! Have cooki- Aaa~! My fingers!
last edited on July 14, 2011 12:32PM
Tim Wellman at 9:40AM, March 17, 2010
(online)
posts: 164
joined: 1-14-2007
Yeah, the guy who started this thread called it right.

I hope I can get my readers back once the site is working again. With so few pages in my comic, I can't rely on people going back and reading a bunch of pages over to keep my rankings up. The day the problem started, I was #72 Overall… I've dropped to #91 as of today and lost my Top 10 Adult ranking.
last edited on July 14, 2011 4:30PM
same at 10:31AM, March 17, 2010
(online)
posts: 2,506
joined: 8-3-2008
The best way ive found is to upload your images to an image hosting site. I use www.imageshack.us then just embed the image into your notes if itll fit. Problems solved untill the site is sorted.
last edited on July 14, 2011 3:19PM
I Am The 1337 Master at 11:47AM, March 17, 2010
(offline)
posts: 3,785
joined: 1-16-2009
Found like 7 comics just by browsing what was just updating.

Usually uploading the page again tends to fix it.

And also, this is probably just that when the programmer's fixing it this stuff happens, the log out bug, or whatever it is, is happening again and it's more “ferocious”than before.
last edited on July 14, 2011 12:54PM
ozoneocean at 3:39PM, March 17, 2010
(online)
posts: 24,800
joined: 1-2-2006
Try uploading again now.
 
last edited on July 14, 2011 2:36PM
fukujinzuke at 4:06PM, March 17, 2010
(online)
posts: 271
joined: 9-3-2008
Thanks, ozoneocean! Back to normal for me.
last edited on July 14, 2011 12:32PM
Tim Wellman at 4:09PM, March 17, 2010
(online)
posts: 164
joined: 1-14-2007
Works for me. Thanks.
last edited on July 14, 2011 4:30PM

Forgot Password
©2011 WOWIO, Inc. All Rights Reserved